back

У рамках Всеукраїнської естафети пам"яті "Слава визволителям України"

16 вересня 2013

15 вересня 2013 року в м. Ніжині відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 70-ої річниці визволення міста Ніжина та сіл Ніжинського району від німецько-фашистських загарбників, участь у яких взяла делегація Ніжинського району на чолі з головою райдержадміністрації Володимиром Другаковим.

Розпочалися святкові заходи урочистою ходою ветеранів, представників трудових колективів, установ та організацій району та міста, студентської та учнівської молоді, політичних партій, громадських організацій від центральної площі по вул. Набережній до пам’ятного знаку загиблим у роки війни, де відбувся мітинг-реквієм.

У рамках заходів відбулась передача Всеукраїнської естафети пам'яті «Слава визволителям України», проведення якої було ініційовано Організацією ветеранів України та підтримано на вищому державному рівні Указом Президента України. Голова районної організації ветеранів Володимир Карпенко передав естафету: Прапор Перемоги та альбом голові міської організації ветеранів Ларисі Алексєєнко.

Керівники району та міста, представники громадськості, політичних партій, ветерани війни поклали квіти до Вічного вогню та вшанували пам’ять загиблих в роки Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання.

Після мітингу відбувся святковий концерт за участю працівників культури, творчих колективів міста Ніжина та району.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю