back

Володимир Другаков: влада району всебічно сприятиме створенню умов для збереження здоров’я підростаючого покоління

16 вересня 2013

В переддень свята Дня фізичної культури та спорту, яке традиційно відзначається в Україні у другу суботу вересня, в приміщенні Ніжинської районної організації ВФСТ «Колос» пройшли урочисті заходи.

Голова районної державної адміністрації Володимир Другаков та голова районної ради Олег Бузун прийшли на зустріч з представниками фізкультурно-спортивної сфери району.

Виступаючи перед присутніми голова райдержадміністрації зазначив, що розвиток спорту, утвердження здорового способу життя та будівництво спортивної інфраструктури є одним з пріритетних напрямків політики держави. На цьому наголошує Президент України Віктор Янукович.

Володимир Другаков подякував тренерам за виховання спортсменів, які гідно представляють Ніжинщину на обласних та Всеукраїнських змаганнях, ветеранам, які передають свій досвід та знання молодому поколінню, сільським головам та спонсорам за підтримку та розвиток спорту в районі.

Відзначив, що завдяки створенню в цьому році районної Федерації футболу значно покращилось вирішення організаційних питань, проведення масових спортивних заходів.

Очільник району запевнив, що втілюючи в життя соціальні ініціативи Президента «Діти – майбутнє України», влада району і надалі буде всебічно сприяти розвитку дитячо-юнацького спорту, зміцненню матеріально-технічної бази шкіл, дитячих садків з метою створення належних умов для збереження здоров’я підростаючого покоління.

Голова райдержадміністрації та голова районної ради нагородили відзнаками кращих тренерів, спортсменів, спонсорів змагань, активних діячів району в сфері популяризації фізичної культури, спорту та здорового способу життя серед молоді та підростаючого покоління.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю