back

У виконкомі Липіврізької сільської ради працювала виїзна приймальня райдержадміністрації

13 вересня 2013

13 вересня відбулася виїзна приймальня райдержадміністрації у виконкомі Липіврізької сільської ради. В роботі приймальні взяв участь заступник голови райдержадміністрації, начальник управління агропромислового розвитку Сергій Батрак та керівник апарату Тетяна Коник.

На заплановану зустріч з представниками влади прийшло більше 25 жителів громади. Найбільше цікавили людей питання:

- завершення будівельних робіт в дитячому садочку, відкриття дошкільного навчального закладу та оплата за відвідування садочка;

- щодо затримки соціальних виплат по догляду за дітьми-інвалідами;

- щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» багатодітній матері та ін.

Завітав на виїзну приймальню райдержадміністрації і директор ФГ «Липіврізьке» Олексій Сутула. Саме він опікується питанням будівництва дитячого садка та виділяє значні кошти для проведення цих робіт.

Після завершення зустрічі гості відвідали Будинок культури. Охайне, чисте, нещодавно відремонтоване приміщення – надзвичайно популярне серед місцевої молоді. Адже саме в спортивному залі Будинку культури є необхідні умови для занять боксом та настільним тенісом. В свою чергу сільський голова Оленксій Пелипканич розповів, що в майбутньому планується облаштувати волейбольний та хокейний майданчики.

Також відвідали дитячий садок. На даний момент виконана значна частина ремонтних робіт. Тому вже сьогодні можна оцінити наскільки затишним і комфортним буде цей дошкільний заклад, який вже зовсім скоро відчинить двері для майбутніх вихованців.

За результатами роботи буде видано ряд доручень голови РДА відповідним виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА