back

Нарада з медичними працівниками району

06 вересня 2013

06 вересня голова райдержадміністрації Володимир Другаков та заступник голови Людмила Сипливець взяли участь у нараді з медичними працівниками району.

В ході роботи були розглянуті питання щодо реалізації в районі пілотного проекту впровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою та підведені підсумки роботи Ніжинської центральної районної лікарні за сім місяців поточного року.

У своїх виступах медичні працівники окреслили перспективи впровадження пілотного проекту, проаналізували стан його виконання та визначили шляхи вирішення проблемних питань.

Учасники наради також обговорили питання оздоровлення жителів району за путівками Міністерства охорони здоров’я.

Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації Володимир Другаков зазначив, що встановлення референтних цін на ліки в країні відбувається у рамках виконання доручень Президента України Віктора Януковича щодо якісного медичного забезпечення населення.

Відповідно до соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича перед владою стоїть завдання: забезпечити безперебійну роботу закладів медицини та якісне медичне обслуговування населення району – зауважив голова райдержадміністрації.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю