back

Голова райдержадміністрації привітав студентів Ніжинського агротехнічного інституту з Днем знань.

02 вересня 2013

Наголошуючи на важливості якісних перетворень в галузі освіти, Президент України Віктор Янукович серед першочергових завдань в гуманітарній сфері відзначив необхідність розвитку конкурентних переваг вітчизняної освіти та науки, адже освічені люди, кваліфіковані кадри є основним багатством і перспективою країни.

02 вересня голова райдержадміністрації Володимир Другаков та голова районної ради Олег Бузун привітали з Днем знань та початком нового навчального року студентів-першокурсників Ніжинського агротехнічного інституту. Цей навчальний заклад, який є відокремленим підрозділом Національного Університету біоресурсів і природокористування України по праву вважається флагманом аграрної освіти на Чернігівщині.

Виступаючи перед присутніми, Володимир Леонідович побажав студентам вчитися так, щоб ними могли пишатися через роки й десятиліття, берегти та примножувати славну історію і традиції навчального закладу.

Привітали першокурсників з початком студентського життя також директор агротехнічного інституту Василь Лукач та інші почесні гості, серед яких було багато випускників минулих років.

Кращі студенти та викладачі були нагороджені грамотами та подяками.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА