back

Щорічна всеукраїнська благодійна акція "Милосердя"

02 вересня 2013

Добрі справи завжди мають визнання милосердя не на словах, а на ділі: готовність у тяжку хвилину подати руку допомоги хворій, немічній чи просто самотній людині.

У селах Ніжинського району проживає близько 12 тисяч пенсіонерів, 143 інваліди Великої Вітчизняної війни, 9 учасників бойових дій, 2307 учасників Великої Вітчизняної війни, 246 вдів померлих ветеранів війни, 2470 одиноких непрацездатних громадян, 1428 інвалідів загального захворювання, 236 інвалідів з дитинства, 90 дітей-інвалідів віком до 18 років. Щорічна всеукраїнська благодійна акція “ Милосердя”, спрямована на адресну підтримку цих найбільш соціально незахищених категорій населення, дає змогу щороку допомагати інвалідам, одиноким престарілим та безпомічним людям, які самостійно не в змозі відремонтувати власне житло, вчасно і сповна підготуватися до опалювального сезону, забезпечити себе продуктами харчування чи медикаментами, обробити присадибні ділянки і зібрати врожай.

Особливе місце у вирішенні цих питань займає благодійництво, яке набуває дедалі більшого поширення.

Підтвердження тому – постійне збільшення числа небайдужих до долі знедолених, а також розширення кола підприємств, організацій, фірм, фондів з якими управління праці та соціального захисту населення співпрацює у вирішенні соціальних проблем мешканців району.

На забезпечення соціальних гарантій та життєвих потреб осіб, яким необхідна соціальна підтримка, спрямовані законодавчі акти, державні та місцеві соціальні програми.

Наші благодійники та спонсори належать до непересічних людей, які навіть у часи непростих випробувань виявляють чуйність, увагу та повагу до кожної людини, примножуючи національні традиції милосердя й турботи про ближнього.

Звертаємося до всіх, кому не байдужа доля найстарших громадян, прийняти посильну участь у благодійній акції “Милосердя”, спрямувати кошти (половину одноденного заробітку) на одяг, продукти харчування, для надання адресної допомоги цій категорії населення. Разом ми можемо покращити їх життя, наповнити його турботою, увагою і милосердям.

Кошти просимо перерахувати на розрахунковий рахунок №35429009000691 в ГУДКСУ Чернігівської області м.Чернігів МФО 853592. Отримувач коштів: управління праці та соціального захисту населення Ніжинської РДА код ЄДРПОУ 03196089.