back

Свято Першого дзвоника в навчальних закладах району

01 вересня 2013

01 вересня 2013 року в загальноосвітніх школах району відбулось свято Першого дзвоника та Дня знань.

Керівництво району та представники структурних підрозділів райдержадміністрації побували на урочистих заходах в школах, привітали із початком навчального року учнів, батьків, педагогічні колективи та вручили цінні подарунки від голови райдержадміністрації та районної організації Партії регіонів дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з багатодітних сімей, які в цьому році пішли до першого класу.

Голова райдержадміністрації Володимир Другаков побував на святі Першого дзвоника в Лосинівській ЗОШ I-III ст.

Виступаючи перед присутніми, Володимир Леонідович зазначив, що керівництво району, педагогічні колективи шкіл докладають всіх зусиль, щоб система освіти стабільно розвивалася, щоб наші діти щороку приходили у відремонтовані школи, світлі та просторі класи.

Ніжинський район цілеспрямовано працює над реалізацією нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», завдань голови обласної державної адміністрації, постійно розширюючи мережу дошкільних, позашкільних навчальних закладів, модернізуючи дитячі спортивні майданчики, залучаючи підростаюче покоління до здорового способу життя. Втілюючи в життя завдання Президента та реалізуючи їх на Ніжинщині, керівники району не залишаються осторонь цих процесів та шкільних проблем. Адже навчання та виховання підростаючого покоління – одне з пріоритетних завдань районної влади.

Голова райдержадміністрації висловив щирі слова подяки педагогічному колективу школи за самовіддану працю, мудрість та щедрі знання, які вони віддають своїм вихованцям, побажав міцного здоров'я і терпіння батькам, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань учням.

Очільник району приїхав на свято до лосинівських школярів з подарунками. Лаврінець Ярослава, дитина з багатодітної сім’ї отримала шкільний ранець та канцприладдя, а багатодітна сім’я Рябущиць, яка виховує семеро дітей отримала в подарунок від голови райдержадміністрації телевізор.

На святі Першого дзвоника в Липіврізькій ЗОШ I-II ст. був присутній депутат Чернігівської обласної ради Микола Донець, який привітав учнів, вчителів та батьків і вручив подарунки першокласникам та випускникам школи.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю