back

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації

30 серпня 2013

30 серпня голова райдержадміністрації Володимир Другаков провів розширене засідання Колегії райдержадміністрації, в якому взяли участь начальники управлінь, відділів, секторів, структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний, сільські голови, представники закладів культури району, представники засобів масової інформації.

В роботі Колегії взяв участь голова районної ради Олег Бузун.

Перед початком роботи голова райдержадміністрації Володимир Другаков привітав присутніх у залі підприємців з їх професійним святом, яке відзначатиметься 01 вересня.

Очільник району наголосив на тому, що підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. Без діяльності підприємців важко уявити існування нашого суспільства, адже від успішного розвитку підприємництва, збільшення на цій основі надходжень до державного бюджету залежить якість здійснення економічних реформ в Україні, можливість вирішення соціально-економічних проблем і, як наслідок, розвиток і зміцнення національної економіки.

Він нагородив кращих підприємців відзнаками райдержадміністрації та побажав успіхів у бізнесі, реалізації всіх ідей та проектів, надійних партнерів і подальшого процвітання.

До привітань долучився і голова районної ради Олег Бузун.

В ході роботи Колегії були розглянуті наступні питання:

1. Про стан підготовки до зими одиноких престарілих громадян в осінньо-зимовий період 2013-2014 років інформувала Валентина Борисенко, заступник начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

2. Про роботу закладів культури в районі доповідала начальник відділу культури Антоніна Залозна.

3. Про стан взаємодії органів місцевого самоврядування з Ніжинським МВ УМВС України в Чернігівській області у сфері забезпечення дотримання норм Конституції України, законів України, забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян інформував Олександр Шипілов, начальник Ніжинського міськвідділу Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області.

Голова райдержадміністрації підвів підсумки Колегії, за результатами якої будуть прийняті відповідні розпорядження.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю