back

Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників району

29 серпня 2013

28 серпня пройшла щорічна серпнева районна конференція освітян Ніжинського району.

В роботі конференції взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Другаков, голова районної ради Олег Бузун, заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець.

Зі словами вітальння до вчителів району звернулися Володимир Другаков та Олег Бузун. Звертаючись до освітян, голова райдержадміністрації наголосив: «Президент України Віктор Янукович ставить завдання: усі діти, незалежно від місця проживання, повинні мати рівний доступ до освіти і отримувати ті знання, які їм забезпечать подальший успіх на життєвому шляху. Тобто для продовження навчання кожна дитина повинна отримати кваліфіковану середню освіту незалежно від того, чи у селі вона живе, чи у великому місті»

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Леся Лозова у своїй доповіді зупинилась на підсумках розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Ніжинщини у 2012-2013 навчальному році, а також намітила ряд конкретних завдань щодо створення необхідних умов для забезпечення якісної освіти та подальшого розвитку навчальних закладів в новому навчальному році.

Відзнаками райдержадміністрації та районної ради нагородили кращих педагогічних працівників району.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю