back

24 серпня - День незалежності України.

27 серпня 2013

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати, значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу. Майбутнє нашої держави неможливе без молодого здорового покоління.

З нагоди великого національного свята нашої держави, Дня незалежності України, фахівцем із соціальної роботи Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бородавкою Н.О та волонтером Ніжинського державного університету Касьян Ж.В. на базі санаторію «Пролісок» організовано та проведено профілактичну акцію «Молодь – це майбутнє держави!».

З дітьми проведені бесіди про переваги здорового способу життя, життя в безпечному і позитивному середовищі.

У конкурсі малюнків на асфальті на тему: « Ми за здорове майбутнє!», учасники змогли проявити свої креативні здібності. В своїх роботах діти намагалися зобразити бачення здорового способу життя.

Говорять у кожної людини є свій зоряний час, найкращий момент в житті, коли доля говорить йому: «Покажи, на що ти здатен». Сьогодні діти були щасливі, бо повірили, що зоряний час дійсно є і вони гідно використали цей шанс, взявши участь в одноіменному турнірі. І так, як на Україні споконвіків козаки мірялися силою, то й наші хлопці продемонстрували, хто з них найсильніший та найспритніший. А так, як в усі часи дівчата вигадували багато різних речей, щоб бути чарівними та привабливими, то учасниці нашого турніру довели, що вони не тільки екстравагантні й гарні, а й кмітливі та ерудовані. «Відповідальність починається з кожного з нас»- вважають учасники акції, «Бо тільки від нас залежить майбутнє нашої держави».

Такі заходи для дітей стали традиційними у оздоровчому закладі Ніжинського краю. Діти з задоволенням беруть участь в різних заходах, запропонованих центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та з нетерпінням чекають наступних зустрічей.

Інформація ЦСССДМ Ніжинської РДА