back

Вітання з нагоди Дня Незалежності

23 серпня 2013

Шановні земляки!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та незалежності України!

Двадцять два роки тому були законодавчо закріплені прагнення громадян до національного відродження, економічного зростання, демократії та культурного піднесення. Почалася нова епоха в житті України.

Сьогодні під керівництвом Президента Віктора Януковича реалізуються «Нові соціальні ініціативи». Всі разом ми працюємо задля нарощування темпів розвитку країни, забезпечення гідного рівня життя громадян. Йде процес реформування економіки, залучення інвесторів, стабілізації системи державних фінансів. Ефективність цієї роботи залежить від кожного з нас.

Головне багатство Ніжинської землі – наші люди. Мудрі й відповідальні, професійні й талановиті, що своєю щоденною працею творять славу нашого краю.

Тож сьогодні наше з вами спільне завдання – консолідувати зусилля задля досягнення економічної стабільності та добробуту жителів району. Патріотизм, активна життєва позиція, наполеглива повсякденна праця стануть запорукою щасливого майбутнього наших дітей та онуків.

Від щирого серця й від усієї душі бажаю вам здоров'я, щастя, успіхів у всіх ваших справах, добра, достатку, миру, щедрої долі. Нехай любов до рідного краю надихає вас на нові добрі справи та звершення на благо України та рідної Ніжинщини.

Володимир Другаков

голова райдержадміністрації