back

Щодо проведення чергового осіннього призову на строкову військову службу

22 серпня 2013

22 серпня відбулась нарада з секретарями селищної, сільських рад з питань виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 18.07.2013 №199 «Про проведення чергового осіннього призову на строкову військову службу громадян України у жовтні-листопаді 2013 року».

У нараді взяла участь заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець.

Перед присутніми виступив військовий комісар Ніжинсько-Куликівського об’єднаного міського військового комісаріату Володимир Іваницький з питань організації проведення чергового осіннього призову на строкову військову службу юнаків 1995 року народження, а також 1988-1994 років народження, які не мають або втратили право на відстрочку від призову, організації мобілізаційної роботи в селищній, сільських радах, служби в армії на контрактній основі тощо. В обговоренні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець та представник військкомату Олег Токарєв.

Секретарі отримали необхідну документацію для використання в роботі. Також було вирішено 03 вересня провести першу медичну комісію на базі Ніжинської центральної районної лікарні.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю