back

Зустріч з керівниками компаній, які володіють технологіями та виготовляють обладнання для використання альтернативних видів палива

22 серпня 2013

Президент України Віктор Янукович неодноразово наголошує на важливості енергетичної незалежності країни. Основною метою на теперішній час та найближчу перспективу є надійне, економічно ефективне та екологічно чисте енергозабезпечення як закладів бюджетної сфери, так і господарського комплексу.

Питання енергозбереження обговорювалися на нараді, яку провів перший заступник голови РДА Анатолій Пономаренко. У районі вже здійснено ряд заходів, спрямованих на підвищення енергоефективності систем опалення закладів гуманітарної сфери.

Зокрема, підготовлені до початку нового опалювального сезону котельні шкіл, дитячих садочків, ФАПів та інших закладів соціальної сфери. При зустрічах з представниками компаній, які володіють технологіями та виготовляють обладнання для використання альтернативних видів палива, постійно обговорюються питання установки сучасних енергозберігаючих котлів в закладах соціальної сфери. Зокрема, вирішується питання встановлення котлів, які працюють на альтернативних видах палива в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ст.

Крім того, проведена часткова заміна старих віконних рам на сучасні склопакети у Вертіївській, Світанківській та інших школах району.

Також присутні обговорили питання енергозбереження освітлення в закладах соціальної сфери і господарського комплексу.

За результатами наради були дані доручення відповідним виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю