back

Головним бухгалтерам підприємств, установ, організацій Ніжинського району!

05 серпня 2013

Відповідно до Порядку використання коштів державного бюджету для виконання програм, пов’язаних із соціальним захистом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.09.2005 № 936 (зі змінами), та з метою ефективного планування та контролю за цільовим використанням бюджетних коштів у межах виконання бюджетної програми КПКВК 2501200 „Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” наказом Міністерства соціальної політики України від 28 березня 2013 року № 156 «Про затвердження типових форм документів» затверджено такі типові форми документів:

1. Паспорт даних по підприємству, робітники якого отримують компенсаційні виплати та допомоги, пов’язані із заробітною платою або стипендією згідно із Законом України „Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” (форма № 2 );

2. Розрахунок видатків, пов’язаних з виплатою компенсацій та допомог, надання пільг, відповідно до Закону України „Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” (форма № 3 ).

За додатковою інформацією звертатися до управління праці та соціального захисту населення Ніжиської районної державної адміністрації за адресою: м.Ніжин, пл. Леніна, 1, каб. 23, (телефон 7-31-81).