back

Літо – чарівна пора

31 липня 2013

Літо – пора здійснення бажань. І зовсім не тому, що можна поїхати відпочивати на кілька тижнів, забути про буденні турботи. Літо прояснює бажання, розказує нам правду про самих себе. Воно підказує, що в нашій душі живе жага до здійснення мрій, а разом із тим, отримати змогу провести свій час активно, яскраво та весело.

Протягом липня спеціалістами та фахівцями із соціальної роботи Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з студентами-волонтерами організовано змістовне дозвілля для дітей на базі санаторію «Пролісок». Для дітей організовувались дитячі ігротеки, спортивні змагання, рухливі ігри, конкурси, вікторини тощо. А також діти мали можливість отримати інформацію щодо попередження негативних проявів у молодіжному середовищі. Говорили про можливості кожної молодої людини контролювати своє здоров’я і робити вибір на його користь.

Щоб бути здоровим і дотримуватися здорового способу життя, треба весь час докладати зусиль. Потрібно мати силу волі й тверде бажання досягти цього. Адже, здоров’я – це одна з головних умов досягнення успіху в житті. Берегти й зміцнювати його треба з дитинства.

За інформацією ЦСССДМ Ніжинської РДА