back

Оздоровлення дітей району на контролі у влади

25 липня 2013

23 липня 2013 року заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець провела нараду з питань літнього оздоровлення дітей та молоді району за участю працівників сектору сім’ї, молоді та спорту, відділу освіти, директора Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції ФСС з ТВП.

Учасники наради звітували про виконання доручення голови райдержадміністрації від 09.07.2013р. щодо проведення літньої оздоровчої кампанії на якісному рівні, виконання планових показників оздоровлення та максимального забезпечення оздоровчими послугами випускників загальноосвітніх шкіл району, які навчаються у середніх спеціальних та вищих навчальних закладах. Також підвели підсумки використання коштів Фонду соціального страхування у червні-липні та обговорили перспективи на серпень.

Станом на 20.07.2013р. оздоровленням та відпочинком забезпечено 1545 дітей району. З них: 28 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 25 дітей-інвалідів, 279 дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, 179 обдарованих і талановитих дітей, 20 дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, 528 дітей, які перебувають на диспансерному обліку.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю