back

Змістовний відпочинок дітей району

25 липня 2013

В 2013 році з 03 червня на базі навчальних закладів району працювало 26 таборів відпочинку в яких перебувало 1055 дітей. Тривалість організованого відпочинку становила 14 днів. У першу чергу робота освітян району була направлена на залучення до організованого відпочинку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 11, дітей, постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи –16, дітей-інвалідів – 16, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей - 208, дітей, які перебувають на диспансерному обліку - 450, талановитих та обдарованих дітей – 127.

Витрати на харчування одного учня на один день становили 17 грн.

Табори відпочинку працювали відповідно до обраного напрямку: національно-патріотичного виховання, козацького вишколу, здорового способу життя, екологічного, громадянського виховання, туристсько-краєзнавчого.

Виховні заходи, екскурсійні поїздки, спортивні змагання проводилися під керівництвом досвідчених педагогів та методистів районного методичного кабінету. Під час відпочинкової кампанії проведено 88 екскурсійних подорожей в межах району та області.

За інформацією відділу освіти