back

Гарний настрій та незабутні враження

27 червня 2013

Літо - найулюбленіша пора року школярів. Є можливість відпочити від уроків та виснажливих іспитів. Відпочинок у літньому оздоровчому таборі, дає можливість набратись сил, нових ідей, поспілкуватись з однолітками, просто помріяти.

Протягом червня спеціалістами та фахівцями із соціальної роботи Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з студентами-волонтерами організовано змістовне дозвілля для дітей, які оздоровлювалися на пришкільних таборах.

На базі оздоровчих таборів з денним перебуванням були організовані дитячі ігротеки, спортивні змагання, рухливі ігри, конкурси, вікторини тощо. А також діти мали можливість отримати інформацію щодо попередження негативних проявів у молодіжному середовищі. Адже молодь – особлива категорія населення. Від неї значною мірою залежить не лише сучасний, а й майбутній соціальний розвиток країни.

Волонтери та працівники Центру намагалися довести дітям всі переваги здорового способу життя, відмови від шкідливих звичок, залучаючи їх до спорту та активного відпочинку.

Веселий відпочинок в оздоровчих таборах подарував нашим дітям гарний настрій та незабутні враження. Тож нехай вони супроводжують їх все літо!

За інформацією Ніжинського РЦСССДМ