back

Районні урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Конституції України та Дня державної служби

26 червня 2013

26 червня 2013 року в актовому залі Ніжинської музичної школи відбулись урочисті збори та святковий концерт з нагоди відзначення 17-ої річниці Конституції України та Дня державної служби.

Голова райдержадміністрації Володимир Другаков та голова районної ради Олег Бузун звернулись з вітальними словами до учасників зібрання та нагородили відзнаками райдержадміністрації та районної ради кращих працівників різних галузей.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання обов’язків і завдань у справі служіння народу України та з нагоди Дня державної служби України Почесною Грамотою районної державної адміністрації нагороджений Олег ЖАДЬКО, начальник служби у справах дітей. Грамотою районної державної адміністрації - Валентина БОРИСЕНКО, заступник начальника управління соціального захисту населення

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено: Олені ІВАНЦІВ, начальнику відділу звітності та бухгалтерського обліку операцій з виконання бюджетів - головному бухгалтеру Ніжинського управління Державної казначейської служби України в Чернігівській області та Анастасії ДУДЦІ, провідному спеціалісту відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в м. Ніжині та Ніжинському районі.

За сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Конституції України Грамотою районної державної адміністрації нагороджена Тетяна СІРИК, головний спеціаліст відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в м. Ніжині та Ніжинському районі та Тетяна ФЕДОРЕНКО, бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти районної державної адміністрації.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено: Ніні КОЗЕЛЬСЬКІЙ, листоноші 2-го класу відділення поштового зв’язку с. Велика Дорога та Ігорю ПОНОМАРЕНКУ, вчителю фізичної культури Безуглівської загальноосвітньої школи 1-Ш ступенів.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю