back

В рамках акції "Нові стандарти - нова школа"

25 червня 2013

В рамках проведення Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» делегація освітян Талалаївського району відвідала навчальні заклади нашого району: Вертіївську, Світанківську, Галицьку загальноосвітні школи І-ІІІ ст. та Вертіївський дошкільний навчальний заклад.

Завідувач Вертіївського дошкільного навчального закладу Валентина Назаренко презентувала роботу садочка як суб’єкта освітнього округу, звернувши увагу на важливість тісної співпраці педагогів дошкілля та школи з забезпечення наступності у впровадження державних стандартів дошкільної та початкової загальної освіти.

Вертіївська школа успішно вирішує питання щодо створення належних умов функціонування закладу. Під час зустрічі Віктор Пятницький, директор школи, звернув увагу на стан оснащення закладу комп’ютерною технікою та готовність вчителів до роботи за новими стандартами та програмами в 1, 2 та 5-х класах.

Світанківська школа, маючи значні напрацювання з формування природознавчої та інформаційно-комунікаційної компетентності школярів, поділилася здобутками як учнів, так і педагогів з екологічного виховання та використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі.

Директор Галицької загальноосвітньої школи Наталія Федоренко поділилася з колегами напрацюваннями щодо організації якісного харчування школярів, використання кабінету інформатики та впровадження здоров’язбережувальних технологій у навчально-виховний процес.

Освітяни Талалаївського району ознайомилися з методичними знахідками педагогів названих шкіл з реалізації Державного стандарту початкової освіти у 1 класі.

За інформацією відділу освіти