back

З Днем державної служби!

21 червня 2013

Шановні колеги – державні службовці!

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.

Кожен на своєму місці ви виступаєте єднальною ланкою між владою і народом, знаєте його біди та проблеми, шукаєте шляхи їх вирішення.

Найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району.

Щиро бажаю всім витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі.

Сподіваюся, що слово „чиновник” поступово набиратиме іншого значення і звучання, означаючи: товариськість, розуміння людських проблем і спосіб їх вирішення.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

З повагою

голова райдержадміністрації

Володимир Другаков