back

Керівники району привітали медичних працівників із святом

14 червня 2013

14 червня 2013 року в Ніжинській центральній районній лікарні відбулись урочисті збори та святковий концерт з нагоди Дня медичного працівника.

Вітаючи медичних працівників з професійним святом, голова райдержадміністрації Володимир Другаков висловив упевненість у тому, що і надалі їх багатий досвід, глибокі знання та високопрофесійна підготовка будуть спрямовані на вирішення тих складних завдань, які поставлені у зв’язку з нагальною потребою реорганізації системи медичної допомоги в районі. "Серед основних завдань, що ставить перед усіма гілками влади Президент України Віктор Янукович, – пріоритетність розвитку та реформування вітчизняної сфери охорони здоров’я.»

Основним завданням медичної спільноти району є створення такої системи охорони здоров’я, яка дозволить надавати медичну допомогу кожному мешканцю в потрібний час, в потрібному місці, в необхідному обсязі та з мінімальними витратами.

Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. І кожний лікар розуміє: здоров’я суспільства залежить від професійності, порядності і душевної доброти учнів Гіппократа.

У переддень свята голова райдержадміністрації висловив всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість та побажав успіхів у їх благородній справі.

Зі словами щирої вдячності звернувся головний лікар ЦРЛ Юрій Солодько до шанованих ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей та до молодих спеціалістів, які вже здобули заслужену повагу і авторитет.

Голова райдержадміністрації Володимир Другаков, голова районної ради Олег Бузун та головний лікар Ніжинської ЦРЛ Юрій Солодько привітали медичних працівників з їх професійним святом та вручили відзнаки кращим працівникам галузі охорони здоров’я Ніжинщини.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю