back

Ура, канікули!

14 червня 2013

На виконання Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей”, доручення Президента України та голови Чернігівської ОДА, розпорядження голови Ніжинської РДА, в нашому районі продовжується літня відпочинкова кампанія. Аби вона була більш повноцінною та змістовною, в четвер у Талалаївському РБК працівники культури разом із волонтерами Гоголівського університету влаштували малечі прекрасне свято під назвою "Моє веселе літо”.

У переповненому залі зібратися учні не однієї школи. Тут можна було зустріти не тільки місцевих дітей, а й з Лосинівки, Безуглівки, Сального та Перемоги. Й кожного, хто заходив до фойє Будинку культури, радісно зустрічали персонажі українських казок, котрих оживили учасники лялькового гуртка із Безуглівки (керівник Наталія Зоценко).

Уже з першого виходу ведучі "завели” публіку. Бадьорий настрій не покидав її впродовж всього свята. Та чи й може бути по-іншому, коли зі сцени звучала пісня за піснею у виконанніАнастасії Бабич, один танок змінювався іншим? А ще фокуси, загадки, ігри!..

Разом із малечею того дня відчували себе щасливими й очільники Ніжинщини: голова райдержадміністрації Володимир Другаков та його заступник Людмила Сипливець, голова районної ради Олег Бузун. Вони давно покинули оту найчудовішу – а через те й найпам'ятнішу – країну, яка зветься дитинство, проте згадка про неї гріє їм душі продовж всього життя. І вони намагаються робити все, аби й нинішнє молоде покоління відчувало себе не менш щасливим.

Окрім піднесеного настрою, багато хто з дітвори знайшов собі нових друзів. Про свої враження дітлашня, від’їжджаючи додому, розмашисто залишала фломастерами на чималенькому стенді. Літо, а з ним і канікули, продовжується!!!

Олександр Василенко

Фото автора