back

Робоча поїздка голови райдержадміністрації в село Крути

05 червня 2013

04 червня 2013 року голова райдержадміністрації Володимир Другаков відвідав з робочою поїздкою село Крути. Його супроводжували заступники голови райдержадміністрації Анатолій Пономаренко та Людмила Сипливець, а також начальник відділу освіти Леся Лозова.

Голова райдержадміністрації поспілкувався з сільським головою Михайлом Беспалим, директором Крутівської ЗОШ І-ІІІ ст. Валентиною Кунтиш, директором дошкільного навчального закладу Аллою Нещерет.

Під час зустрічі було обговорено питання відкриття додаткової групи та розширення дитячого садочка в с.Крути та проведення капітального ремонту даху та спортивного залу школи. Володимир Другаков зустрівся з підрядчиком, який буде виконувати дані ремонтні роботи. Також були обговоренні питання залучення спонсорських коштів і фінансування даних робіт.

Крім того, голова райдержадміністрації відвідав пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням «Джерельце» та побував на святі до Дня захисту дітей в Крутівському Будинку культури.

В ході спілкування з педагогічним колективом Володимир Другаков зазначив, що забезпечення організованого дозвілля школярів, залучення учнівської молоді до активних форм відпочинку, спорту, їх творчий розвиток, формування світогляду відповідальних та активних учасників громадського життя є важливим напрямком державної політики і, відповідно, має бути приорітетом для освітян Ніжинського району.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю