back

Свято радості й надій.

04 червня 2013

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. На його честь в Лосинівській ЗОШ І ступеня відбулася урочиста лінійка, на якій тепло і любов, ласка і добре слово лилися з вуст директора школи Катерини Постол, учителів Галини Івашко, Катерини Івашко, Світлани Андрієць, Світлани Друзь.

Радісна дата співпала з початком роботи оздоровчого табору. Учням було цікаво дізнатися, що на них чекає безліч різних цікавинок, ігор та забав, а головне – походів і екскурсій.

Гарні, світлі, щасливі, з сяючими посмішками дітлахи горнулися до турбот-ливих наставників, які вміють не тільки навчати, а й дарувати тепло сердець і доброту душі.

Птахом лине бадьора, життєрадісна пісня у блакитний політ, розсипаючи срібні звуки.

В унісон їй цікаві, захоплюючі конкурси, організовані працівниками центру дитячої творчості та юнацтва – культорганізатором Світланою Ситенко та керівником гуртків Наталією Євенко.

Три команди дітлахів – «Сонечко», «Метелики» і «Дзвіночки» – демонтрували свою фізичну підготовку, змагалися в уміннях та винахідливості. Співали, водили хороводи. Відчували радість перемоги, бажання бути першими.

Аліна Талалаївська, Наташа Гора, Ярослав Коваль, Настя Савенко, Богдан Ременюк, Єгор Черевко, Каріна Мухамадеєва ... – ціла країна дитинства з радісними усмішками і дзвінким сміхом. Так радісно усвідомлювать, що ці маленькі люди – продовження своїх батьків, набір генів, звичок, виховання. Вони не лише зміцнюють сім’ї, а й продовжують їх на багато поколінь вперед.

Свято радості й надій вдалося. Хочеться, щоб наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє – діти – росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Микола Борщ