back

Відлунала мелодія останнього шкільного дзвоника...

24 травня 2013

24 травня у загальноосвітніх навчальних закладах району відбулося свято останнього дзвоника. Цьогоріч мелодія останнього шкільного дзвоника покличе у світ дорослого самостійного життя 187 випускників Ніжинського району, четверо з яких (Лосинівська, Данинська ЗОШ) будуть нагороджені золотою медаллю за високі досягнення у навчанні.

Всі школи району відвідали почесні гості.

У навчальних закладах з привітаннями та добрими побажаннями виступили голова райдержадміністрації Володимир Другаков, голова районної ради Олег Бузун, заступники голови РДА Сергій Батрак, Людмила Сипливець та Анатолій Пономаренко.

Вітаючи школярів, вчителів та батьків Галицької ЗОШ 1-3 ст. Володимир Другаков зазначив, що в напрямку забезпечення стабільного розвитку освіти постійно працюють і виконавча влада району, і відділ освіти, і педагогічні колективи шкіл. Це питання актуалізовано також і в нових соціальних ініціативах Президента України, одна з яких «Діти – майбутнє України» передбачає всебічний розвиток кожної дитини, забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти, можливості для розвитку творчих здібностей, розвиток і оздоровлення обдарованих дітей, модернізацію дитячих спортивних майданчиків, започаткування з 2013 року Президентської програми «Інтелектуальне майбутнє України» тощо. На виконання завдань, поставлених Президентом, влада району приділяє значну увагу розвитку дошкільної освіти, що дало змогу збільшити охоплення дітей дошкільним вихованням більше ніж на 6 відсотків.

Народний депутат України Іван Куровський надіслав школярам та освітянам району вітальні листівки з нагоди свята.

За інформацією сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадьскістю РДА