back

Триває підготовка до літньої оздоровчої кампанії

23 травня 2013

В районі продовжується робота по підготовці до літньої оздоровчої кампанії. Районна комісія з перевірки готовності дитячих закладів оздоровлення і відпочинку до прийому дітей в літній період проводить перевірку пришкільних закладів відпочинку та оздоровлення дітей.

З 03 червня розпочнуть роботу 26 пришкільних таборів з денним перебуванням, в яких відпочинуть 986 дітей.

22 травня заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець провела нараду з питань літнього відпочинку та оздоровлення дітей, участь у якій взяли керівники структурних підрозділів, які відповідають за цей напрямок роботи та члени постійно діючої міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей і учнівської молоді.

Було вирішено виробити дієвий механізм співпраці з керівниками промислових та сільгосппідприємств, профспілковими організаціями, Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, установами та організаціями району щодо максимального оздоровлення дітей в стаціонарних закладах оздоровлення для того, щоб кількісний показник надання оздоровчих послуг не тільки не зменшився в порівнянні з минулим роком, але й значно зріс. Як наголосила заступник голови райдержадміністрації цього вимагає від виконавців і Президент України Віктор Янукович.

Учасники наради також обговорили питання оздоровлення талановитих та обдарованих дітей району в контексті виконання соціальних ініціатив Президента України.

Заступник голови РДА дала завдання сектору сім’ї, молоді та спорту забезпечувати постійний моніторинг ходу оздоровчої кампанії та виконання планових показників.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю