back

Щодо пожежної безпеки району

18 травня 2013

17 травня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів заступник голови райдержадміністрації Анатолій Пономаренко. Було розглянуто питання про стан готовності районних управлінь, організацій і підприємств, органів місцевого самоврядування до захисту лісів, торфовищ і сільгоспугідь від пожеж у весняно-літній пожежонебезпечний період 2013 року.

За результатами роботи комісії було вирішено забезпечити неухильне виконання комплексного плану заходів щодо протипожежного захисту лісів, торфовищ і сільгоспугідь органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, організаціями та підприємствами району.

Після засідання члени комісії та запрошені ознайомились з листом Прем’єр-Міністра України М.Азарова від 29.04.2013 №18138\1-13 з вимогами щодо вжиття превентивних заходів щодо попередження виникнення пожеж у природних екосистемах, захисту населених пунктів, потенційно небезпечних об’єктів, запобігання ускладнення ситуації у місцях складування побутових відходів та своєчасного реагування на загорання.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю