back

З нагоди Дня робітників культури та майстрів народного мистецтва

17 травня 2013

Це свято тих, хто має не лише великий талант, а й рідкісний дар: створювати свято іншим, нести позитивні емоції, дарувати миті щастя та радості. Це свято тих, хто не вимірює професійні успіхи грошима, а чекає лише визнання та аплодисментів. Це свято тих, хто часто лишається непомітним у буденному житті, але розкривається на сцені.

Вони постійно живуть для інших, вони не вміють інакше, вони звикли не мати вихідних і свят, вони щасливі люди, бо можуть собі дозволити в наш нелегкий час собі таку розкіш, як насолода від того, що створюють свято і дарують його усім нам.

17 травня в райдержадміністрації відбулись урочистості, під час яких грамотами та подяками голови районної державної адміністрації, голови районної ради, відділу культури нагороджено ряд працівників закладів культури.

У вітальному слові голова райдержадміністрації Володимир Другаков відзначив високий професіоналізм мистецьких колективів району, подякував за працю, творчий пошук працівників музеїв, бібліотек, клубів та пообіцяв, що і надалі влада буде максимально сприяти розвитку культури в Ніжинському районі.

Заступник голови районної ради Ірина Грозенко зауважила, що викликають захоплення люди, які присвятили своє життя мистецтву, сцені. Адже, щоб працювати в сфері культури, цю роботу треба по-справжньому любити.

Також своїх колег зі святом поздоровила начальник відділу культури Антоніна Залозна.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю