back

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

17 травня 2013

16 травня відбулося чергове засідання Громадської ради при райдержадміністрації, яке провів голова Громадської ради Володимир Карпенко.

Учасники засідання обговорили роботу раніше створених тимчасових комісій Громадської ради. Зокрема, голова комісії з питань попередження екологічних забруднень в Ніжинському районі Валентина Щокіна доповіла, що їх комісія вела активну роботу у сфері підвищення безпеки використання агрохімікатів. Зокрема, вона зазначила, що в районі були виявлені факти порушення правил безпеки застосування агрохімікатів.

Надалі основними завданнями в роботі комісії з питань попередження екологічних забруднень були визначені постійний моніторинг та підвищення рівня інформованості населення про забезпечення реалізації конституційного права громадян на безпечне довкілля. Члени ради підтримали дану ініціативу та вирішили направити офіційний запит на інформацію, яка стосується правового підгрунтя використання агрохімікатів до управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Також члени ради визначилися з подальшим планом роботи для кожної з комісій та обговорили дату наступного зібрання.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю райдержадміністрації