back

"Спорт для всіх - спільна турбота"

13 травня 2013

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», розпорядження голови райдержадміністрації від 25.03.2013 №81 «Про проведення районного місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», листа відділу освіти Ніжинської РДА від 11.04.2013 №01-14/458 та з метою покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних соціальних та вікових груп населення, ремонту та облаштування відкритих спортивних майданчиків за місцем проживання і в місцях масового відпочинку населення, мобілізації учнівської молоді для виконання робіт по приведенню в належний стан і вигляд та підготовку до весняно-літнього сезону спортивних споруд у школі протягом квітня 2013 року в Липоворізькій ЗОШ І-ІІ ступенів проведений місячник по облаштуванню спортивних споруд під гаслом «Спорт для всіх – спільна турбота».

Протяго

м місячника облаштовано міні-футбольне поле, волейбольний та баскетбольний майданчики: здійснена вирубка кущів, зроблена розмітка, відремонтовані та пофарбовані спортивні споруди. Підготовлене місце для проведення стрибків під час уроків фізкультури та занять спортивного гуртка. Активну участь в усіх роботах приймали не лише учні й педагогічний колектив Липоворізької ЗОШ І-ІІ ступенів, а й волонтери, батьки.

В Крутах педагогічний колектив та технічний персонал школи та садочка роблять все можливе, щоб їх вихованці були здоровими та активними. Кожен з них намагається створити безпечні та комфортні умови для занять спортом школярів та діток на відкритих спортивних майданчиках. Долучившись до нових соціальних ініціатив Президента України, учні школи та вчителі відремонтували шкільні спортивні майданчики, упорядковували територію школи та садочка. Приємно бачити, що спільна робота приносить не лише задоволення, а й користь!

Протягом травня 2013 року в Черняхівському НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів проходив місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». Всі члени колективу та учні активно долучилися до реалізації заходів місячника та з успіхом завершили роботу по облаштуванню та ремонту спортивних майданчиків на території навчально-виховного комплексу. В планах зробити ще дуже багато, але вже є початок. Приємно коли до доброго діла долучаються випускники школи, які є прикладом для наслідування і школярів, і вихованців садка.

Колектив навчального закладу впевнений, що здорові діти – майбутнє України.

За інформацією відділу освіти Ніжинської РДА