back

Вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня Перемоги

09 травня 2013

Шановні ветерани та учасники Великої Вітчизняної війни!

Дорогі земляки!

У світлий і святий для всіх нас день 9 Травня щиро вітаю Вас із всенародним, знаменним святом Перемоги, яке було, є і назавжди залишиться символом честі і слави наших батьків і дідів, символом нескореності духу народу, протистояння злу, символом єднання всіх поколінь.

Ми дякуємо Вам, славні ветерани, за те, що Ви відстояли свободу і незалежність Батьківщини, підняли з руїн і згарищ народне господарство, не шкодуючи сил і здоров’я нарощували економічний потенціал краю.

Схиляємо голови перед полеглими й померлими земляками, які боронили рідну землю від ворога і навічно залишились у нашій пам’яті.

Сьогодні держава і суспільство готується до відзначення 70-ї річниці Перемоги і як наголосив Президент України: «Збереження пам’яті про народний подвиг, про мільйони наших полеглих земляків є безумовним пріоритетом Української держави». Ми й надалі будемо робити все, щоб життя ветеранів Великої Вітчизняної війни було забезпеченим, щоб увага до потреб ветеранів було першочерговою. А Ви, шановні й поважні учасники бойових дій, учасники та діти війни, живіть довго і несіть правду для підростаючого покоління про боротьбу з фашизмом, про героїзм і подвиг творців Перемоги.

Бажаю ветеранам війни, усім мешканцям району міцного здоров’я, життєвого благополуччя, оптимізму і твердої впевненості в щасливій долі України, рідного Ніжинського краю.

Володимир Другаков

голова райдержадміністрації