back

Районні заходи з відзначення 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років

07 травня 2013

07-08 травня планується проведення акції «Зі святом Перемоги!», в ході якої керівники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутати обласної ради відвідають інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни за місцем проживання та в Ніжинській центральній районній лікарні.

08 травня відбудуться районні урочисті заходи : урочистий мітинг біля обеліску Слави та святковий концерт до Дня Перемоги в районному Будинку культури с.Талалаївка в за участю керівництва райдержадміністрації та районної ради. Початок о 10.00.

09 травня в селі Світанок будуть проведені заходи по вшануванню пам’яті чеських та словацьких воїнів за участю представників посольств Чеської та Словацької Республіки.

09 травня в усіх населених пунктах району відбудуться урочисті збори, концерти, мітинги-реквієми, покладання вінків і квітів до пам’ятників загиблим воїнам та будуть організовані святкові обіди для ветеранів Великої Вітчизняної війни. В заходах візьмуть участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутати різних рівнів, учнівська молодь, працівники освіти, керівники установ, організацій та жителі сіл.

09 травня у стаціонарному відділенні для постійного або тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) УПСЗН відбудеться концерт для підопічних та святковий обід.

07-08 травня в спортивному залі Ніжинського агротехнічного інституту відбудеться 19-й Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті ніжинських тренерів, присвячений 68-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Початок: 07 травня о 16.00, 08 травня об 11.00.

08 травня делегація ветеранів району візьме участь в урочистій зустрічі з керівництвом облдержадміністрації та обласної ради в м. Чернігові.

В навчальних закладах району заплановано проведення благодійних акцій «Милосердя» з відвідуванням ветеранів-інвалідів за місцем проживання, зустрічей учнівської молоді району з ветеранами Великої Вітчизняної війни, активістами ветеранських організацій, уроків мужності, виховних годин, екскурсій до музеїв, перегляду кінофільмів про події Великої Вітчизняної війни тощо.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації