back

Президент України «Естафета пам’яті «Слава визволителям України» відбудеться по всій державі»

07 травня 2013

У рамках святкування 70-річчя визволення нашої держави від фашистських загарбників та Перемоги у Великій Вітчизняній війні в країні відбувається естафета пам'яті «Слава визволителям України». Про це Президент України Віктор Янукович повідомив під час засідання Організаційного комітету з підготовки і відзначення цієї дати. «Ми вже вступили в активну фазу святкування 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, і ця естафета стартувала, як вам відомо, в місті Луганську», — сказав Глава держави, зазначивши, що ініціаторами проведення заходу стали ветеранські організації.

Як повідомив Віктор Янукович, після Луганщини естафету прийматимуть Харківська, Сумська, Донецька, Полтавська, Київська, Черкаська та Чернігівська області. На його переконання, активну участь у заході мають взяти не лише ветерани, а й представники органів виконавчої влади, молодь, зокрема учні шкіл та студенти.

(З виступу Президента України В. Януковича на засіданні Організаційного комітету з підготовки і відзначення 70-ї річниці визволення України 3 квітня 2013 року).