back

З нагоди 27-ої річниці Чорнобильської трагедії

26 квітня 2013

26 квітня в селищі Лосинівка відбулись районні заходи з нагоди 27-х роковин Чорнобильської трагедії, участь у яких взяли голова райдержадміністрації В.Л.Другаков, заступник голови райдержадміністрації Л.С.Сипливець, голова районної ради О.В.Бузун, заступник голови районної ради І.В.Грозенко, депутат обласної ради, головний лікар Ніжинської ЦРЛ Ю.П.Солодько, депутати районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, учнівська молодь та жителі селища, представники громадськості, ЗМІ.

Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку «Героям Чорнобиля» та вшанували пам’ять загиблих та померлих ліквідаторів аварії хвилиною мовчання. Місцевий священник, протоієрей Олег Гуга відправив заупокійну літію за жертвами аварії на Чорнобильській АЕС.

Після цього у приміщенні Будинку культури відбулась літературно-музична композиція «На Чорнобиль журавлі летіли», підготовлена учнями Лосинівської ЗОШ та працівниками відділу культури.

Після завершення урочистої частини керівники району спілкувались з ліквідаторами аварії на ЧАЕС з питань соціального захисту, медичного обслуговування, оздоровлення тощо.