back

VIII щорічна Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця"

26 квітня 2013

Благодійність в людському суспільстві існує тисячоліття, але соціальній інтерес до цього явища виник відносно недавно. Зараз ми бачимо певний вибух благодійності, і все більше людей залучаються до цього процесу.

З 7 квітня по 28 квітня 2013 року по всій Україні триває VІIІ щорічна Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця". Метою акції є збір коштів на придбання медичного обладнання для лікарень України та закупівлі слухових апаратів для допомоги дітям з вадами слуху.

Ніжинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, залучивши п’ятьох волонтерів взяв участь у даній благодійній акції. Працювали серед населення району із спеціальними скриньками для збору коштів, до яких всі небайдужі перехожі могли зробити благодійний внесок та отримати за це, в знак вдячності, маленьке червоне сердечко.

Акція «Серце до серця» - це порятунок життя і здоров’я хворих дітей, вона покликана привернути увагу до проблем та допомогти дітям одержати сучасне високотехнологічне лікування. А також це допомога у спрямуванні у правильне русло творчого потенціалу та запалу нашої молоді. Це виховання високих моральних цінностей, співпереживання і небайдужості, це повноцінна участь в суспільному житті. І це ще одна можливість показати, що ми європейського духу нація.