back

Кожній дитині - всебічний розвиток щодо модернізації дитячих спортивних майданчиків

24 квітня 2013

В рамках реалізації нової соціальної ініціативи Президента України «Кожній дитині – всебічний розвиток щодо модернізації дитячих спортмайданчиків» протягом 15-21 квітня 2013 року по Ніжинській районній організації ВФСТ "Колос" пройшли:

- на розширеному засіданні Президії НРО ВФСТ «Колос» було порушене питання перед громадськими спортивними активістами щодо збереження, ремонту та модернізації спортивних споруд на території сільських (селищної) рад шляхом співпраці з органами місцевого самоврядування, суб’єктами підприємницької діяльності та населення. Зазначалось також, що необхідно проінформувати населення за допомогою оголошень про проведення вище згаданих заходів. На деяких спортивних спорудах із-за надмірної вологості робота по їх ремонту та реконструкції найближчим часом неможлива.

- на тренерській раді Ніжинської районної ДЮСШ «Колос» тренерам-викладачам запропоновано провести спортивні заходи на спортивних майданчиках серед вихованців ДЮСШ , бажано залучити батьків та озвучити пропозиції для подальшої модернізації спортивних майданчиків.

- також на засіданні президії Ніжинської районної федерації футболу була поставлена задача футбольним командам Ніжинського району привести в належний стан футбольні поля при сільських та селищних радах.

- також протягом квітня місяця ведуться ремонтні роботи на спортивному майданчику для ігрових видів спорту по вул. Овдіївська, 39, а саме монтується огорожа по периметру майданчика з дерев’яних брусів.

Для завершення ремонту майданчика необхідно освоїти ще 30 000,00 грн. (Тридцять тисяч грн. 00 коп.).

За інформацією Ніжинської районної ДЮСШ «Колос»