back

Район готується до відзначення 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

23 квітня 2013

23 квітня заступник голови районної державної адміністрації Людмила Сипливець провела засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941—1945 років.

У засіданні оргкомітету також взяла участь заступник голови районної ради Ірина Грозенко.

В ході роботи члени оргкомітету обговорили районний план заходів з підготовки та відзначення цієї визначної дати та сценарій проведення районних урочистостей, які відбудуться 08 травня в с.Талалаївка на базі районного Будинку культури.

Заступник голови райдержадміністрації акцентувала увагу присутніх на питанні упорядкування та облаштування меморіалів, пам’ятників, місць поховань загиблих захисників Вітчизни, які повинні бути приведені у належний стан, вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, зокрема, наголосила на посиленні турботи про ветеранів з боку місцевих органів влади, громадськості, учнівської молоді.

Розглядались питання проведення акції "Зі святом Перемоги!", організації зустрічі учасників бойових дій з керівництвом району, проведення офіційних, культурно-масових заходів у день святкування тощо.