back

У Комарівці відкрили Алею Героїв

28 червня 2024

28 червня у Комарівці відкрили Алею Героїв на честь воїнів-земляків, що загинули, захищаючи нашу землю від російських загарбників. На алеї встановлено 12 портретів військовослужбовців, які віддали своє життя за Україну.

У церемонії відкриття взяли участь керівники району і громади, родини загиблих, учнівська молодь та громадськість.

На початку мітингу хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв.

Перед присутніми виступили голова громади Віктор Бондаренко, заступниця голови Ніжинської районної державної адміністрації Людмила Желада, матері воїнів та настоятель церкви Всіх Святих, військовий капелан отець Сергій Чечин, який освятив Алею.

«Про втрати завжди говорити важко і боляче. Сьогодні ми схиляємо голови перед батьками, які виховали справжніх Героїв, справжніх чоловіків, які не вагаючись пішли захищати свої родини, свою землю, кожного з нас. Доки ми живі – ми будемо пам’ятати полеглих земляків. Герої не вмирають! Вони навіки будуть жити в людській пам’яті,  – звернулася до учасників мітингу Людмила Желада.

Під час заходу присутні згадали про подвиги загиблих Героїв. Історія кожного з них – це історія про сміливість і самовідданість. Їх подвиги надихають молоде покоління, змушують вірити в силу людського духу.

Ця Алея Героїв – це не просто місце, де вшановують пам'ять загиблих. Це місце сили та натхнення, місце єднання на шляху до ПЕРЕМОГИ.