back

Погода в черговий раз вносить свої корективи

01 квітня 2013

Два останніх березневих дні завдали чимало клопотів та проблем, випробовуючи в черговий раз хуртовинами та снігопадами.

30-31 березня районний оперативний штаб з надзвичайних ситуацій знову працював в посиленому режимі з метою ліквідації наслідків снігопаду, нормалізації руху на автошляхах району, розчищення доріг у населених пунктах та забезпечення роботи установ, що відповідають за життєдіяльність територіальних громад району.

30 березня було задіяно понад 24 одиниці техніки для розчищення снігу на дорогах державного та місцевого значення. Зокрема, ДЕД «Вертіївська» вела роботи по розчищенню від снігу автошляхів в напрямку сіл Заньки, Велика Кошелівка, Мала Кошелівка, а також вулиць у даних населених пунктах.

Філія «Ніжин-райавтодор» тримала під контролем та проводила розчищення окружної дороги від села Зруб до Прилуцького району та до кордонів Ічнянського та Носівського районів та дороги Ніжин-Лосинівка через Погребець.

Решта автодоріг розчищались силами інвесторів, а саме: СПОП «Ксена», ФГ «Терешківське», ТОВ «Рід», ТОВ АПК «Магнат», ПП «Іскра», КСП а\ф «Лосинівська», ТОВ «Ніжин-Агро», ФГ «Липіврізьке», ТОВ «Український аграрний союз», ПП «Аратта-Агро», ПП «Агропрогрес». Крім того, Дуболугівський сільський голова Р.О. Острянко організував роботу по розчищенню дороги від с. Дуболугівка до с. Велика Кошелівка.

Станом на 01 квітня розчищено від снігу останні ділянки автошляхів Червоний Шлях-Лосинівка, які забезпечила Філія «Ніжин-райавтодор»