back

Обговорили питання надання реабілітаційних послуг військовослужбовцям

05 червня 2024

Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів нараду з питання надання реабілітаційних послуг військовослужбовцям закладами охорони здоров’я Ніжинського району.

Під час засідання головний спеціаліст відділу з питань ветеранської політики Наталія Прищепа зачитала доповідь: «Особи з інвалідністю внаслідок війни та члени сімей загиблих  (померлих) Захисників/Захисниць України – одні з найбільш вразливих учасників суспільства».

У ході наради керівники реабілітаційних відділень закладів охорони здоров’я Ніжинського району поінформували присутніх щодо надання послуг з реабілітації військовослужбовцям та ветеранам реабілітаційними відділеннями.

Директор КНП «Ніжинська стоматологічна поліклініка» Олександр Ігнатюк надав інформацію щодо зубопротезування військовослужбовців та ветеранів.

Також обговорили підтримку військовослужбовців та ветеранів центром життєстійкості та ветеранським простором «Незламні», та заслухали інформацію директор  «Благодійного фонду «Українська незламна душа» Інни Кулинко, а також психологинь БФ «Карітас Чернігів», центру життєстійкості Чорнодід Н. і Литовченко А.