back

Проведено позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС

05 червня 2024

Під головуванням начальника Ніжинської районної військової адміністрації Григорія Ковтуна відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання присутні обговорили стан утримання захисних споруд цивільного захисту і найпростіших укриттів та забезпечення цілодобового доступу населення до них. Так, щодо першого питання доповіли Станіслав Михайленко, головний фахівець відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту РУ ГУ ДСНС України в Чернігівській області та Михайло Марченко, начальник відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами РДА. Вони також ознайомили присутніх з результатами щоквартальної перевірки захисних споруд та найпростіших укриттів.

Розглянули присутні і питання забезпечення безперебійної та стабільної роботи об’єктів критичної інфраструктури та життєзабезпечення населення в умовах воєнного стану.

В межах засідання обговорили питання забезпечення безпеки дітей під час оздоровлення, літніх канікул, проведення мультипредметного тесту та попередження пожеж і надзвичайних ситуацій на території району.