back

Відбулась інформаційна сесія "Рівна-Рівній"

29 травня 2024

28 травня 2024 року в приміщенні Ніжинської районної державної адміністрації відбулась інформаційна сесія, яка була організована та проведена представниками Безпечного простору для жінок і дівчат «Рівна-Рівній» Всеукраїнської Благодійної Організації «Конвіктус Україна».

Темою сесії було питання гендерно-зумовленого насильства в Україні. Представникам структурних підрозділів Ніжинської районної державної адміністрації та Ніжинської міської ради було представлено інформацію щодо вирішення питань пов’язаних з гендерно-зумовленим насильством, організацію та надання необхідної допомоги постраждалим від насильства особам.

Відділом підтримки сім’ї, гендерної політики та протидії торгівлі людьми, управління соціального захисту населення, як  координатором відповідного напрямку, було запропоновано представникам БО «Конвіктус Україна» проведення подібних заходів у громадах Ніжинського району з залученням відповідних фахівців та населення. Представники підтримали дану пропозицію та запропонували провести подібний захід вже в наступному місяці.

За інформацією управління соціального захисту населення Ніжинської РДА