back

Григорій Ковтун провів виїзну нараду у Борзнянській міській раді

10 травня 2024

Сьогодні у Борзнянській міській раді начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів виїзну нараду щодо стану виконання мобілізаційних заходів з головами Борзнянської, Височанської, Комарівської та Плисківської громад, керівниками аграрних підприємств, правоохоронних органів та 3-го відділу Ніжинського РТЦК та СП.

"Лінія фронту не повинна розширитись на північні території, лише спільними зусиллями ми маємо її втримати та змістити до кордонів. Головам громад та керівникам підприємств, які сьогодні, на щастя, мають можливість працювати на економіку держави та нарощення власних прибутків, варто усвідомити - усе це можливо лише завдяки нашій армії, яка потребує допомоги та посилення шляхом мобілізації. А виконання мобілізаційних заходів можливе лише завдяки співпраці між правоохоронними органами, ТЦК та СП, аграрними підприємствами, котрі не мають зловживати бронюванням, та ОМС",  - наголосив Григорій Ковтун на початку наради.

До речі,   міф про те, що в Україні воювати вже нікому в районі розвінчано . Лише минулого місяця було мобілізовано 78% вмотивованих військовозобов'язаних жителів району, які добре розуміють: настав їх час боронити країну!

За інформацією відділу забезпечення доступу до публічної інформації, контролю та документообігу