back

Крос по незвичним перешкодам.

28 березня 2013

26 березня 2013 року відбулися змагання відкритої першості Ніжинського району з легкоатлетичного кросу.

Зазвичай, в цей період на вулицях вже немає снігу і легкоатлети починають свій сезон зі старту на кросових дистанціях. Але нинішня весна весна видалася холодною та сніжною. Тому змагання вирішили провести на балконі спортивного залу НАТІ. Крос передбачає біг з різними перешкодами, а в спортивному залі НАТІ якраз були такі передбачені: різкі повороти та підйоми зі спусками по декількох сходинках. Змагання були проведені по тих же дистанціях, що і передбачали на подвір’ї.

Загалом було 48 учасників, в основному представники Ніжинського агроінституту та вихованці Ніжинської районної ДЮСШ "Колос", декілька учасників представляли села Ніжинського району.

Переможцями серед наймолодших стали вихованці ДЮСШ "Колос" - Ковтун Катерина серед дівчат та Ліпейко Андрій серед юнаків. Серед юніорів переможцями стали Степа Марина (с.Заньки)серед дівчат та Секира Дмитро (НАТІ)серед юнаків. Серед жінок до 29 років перемогу виборола Семиряка Людмила (с.Талалаївка), а у чоловіків - Романенко Олександр (ДЮСШ "Колос"). І по останній категорії, серед ветеранів : у жінок переможницею стала Поляк Лідія (викладач Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №2), у чоловіків - викладач НАТІ НАУ Сахно Володимир.

Ці змагання були контрольною перевіркою перед Кубком області з легкоатлетичного кросу, який відбудеться 13 квітня 2013 року в м.Чернігів.

Переможці були нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації.