back

Проведена нарада щодо організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей району влітку 2013 року.

28 березня 2013

З метою організації повноцінного відпочинку, оздоровлення дітей у літній період 2013 року, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, організації якісного медичного обслуговування і харчування, залучення для цього максимальної кількості дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та на виконання плану заходів щодо організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей області у 2013 році заступником голови райдержадміністрації Л.С.Сипливець 27 березня 2013 року була проведена нарада щодо організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей району влітку 2013 року.

В нараді взяли участь головний спеціаліст сектору у справах сім’ї, молоді та спорту А.Р.Штайнеккер, начальник служби у справах дітей О.В.Жадько, головний спеціаліст відділу освіти Л.М.Івашко, заступника головного державного санітарного лікаря по Ніжинському району М.М.Грушко, директор Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Н.П.Волкова, заступник начальника відділу управління АПР І.В.Мельничук, районний педіатр Т.В.Большак, начальник відділу культури А.М.Залозна.

В ході наради обговорили питання порядку денного, а саме:

1. Про планові показники літньої оздоровчої кампанії 2013 року.

2. Про затвердження районного плану заходів щодо функціонування закладів оздоровлення та відпочинку району під час літньої оздоровчої кампанії.

3. Про фінансування відпочинкової кампанії пришкільних оздоровчих таборів.

4. Про перспективи оздоровлення дітей в санаторії «Пролісок» та за путівками МОЗ.

5. Про створення комісії з прийому обєктів, що надаватимуть оздоровчі та відпочинкові послуги під час літньої оздоровчої кампанії 2013 року.