back

Григорій Ковтун: підтримка ветеранів і їх родин – пріоритет номер один

08 березня 2024

У Ніжинській РВА начальник районної військової адміністрації Григорій Ковтун 8 березня  зібрав нараду з заступниками та керівниками окремих відділів. Обговорили реалізацію ветеранської політики в районі та громадах, а також створення в районній державній адміністрації відділу з питань ветеранської політики. Адже є ряд державних програм підтримки ветеранів та їх родин, обласна програма та програми підтримки від громадських організацій.

«Ветеранська політика – це пріоритет номер один, як в державі, так і в районі та кожній громаді. Я ініціював цю нараду сьогодні, аби ви почули, що потрібно зробити у напрямку підтримки ветеранів та їх сімей   новому відділу, який ми створюємо. Важливо, щоб кожен ветеран та його сім’я отримували належну підтримку»  – сказав на початку наради Григорій Ковтун.

Під час наради обговорили ситуацію з місцевими програмами підтримки ветеранів та роботу ЦНАПів в громадах щодо забезпечення комплексного підходу при наданні адміністративних послуг ветеранам, членам сімей ветеранів.