back

Валентина Полуда взяла участь у тренінгу "Молодіжна політика заснована на підходах участі"

28 лютого 2024

22-23 лютого 2024 року вперше в Україні в очній формі у Чернігівському регіональному  центрі підвищення кваліфікації у партнерстві з Департаментом сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівським інститутом інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая», Інститутом професійних трансформацій та Українським інститутом суспільного розвитку відбувся тренінг для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за типовою загальною короткостроковою програмою НАДС Національного агентства України з питань державної служби «Молодіжна політика заснована на підходах участі».  

У тренінгу прийняли участь 4 представника з Ніжинського району (Новобасанська, Бахмацька, Ніжинська громади) до повноважень яких належать питання реалізації молодіжної політики.

Зі слухачами працювали сертифіковані тренери: В’ячеслав Голуб – заступник директора Департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, кандидат наук з державного управління та Tetiana Shestakovska – ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права, доктор наук з державного управління, доцент.

Під час тренінгу  учасники досліджували потреби молоді та вчились механізмам задоволення цих потреб. Детально вивчали питання налагодження співпраці між різними суб’єктами молодіжної політики та дізнавались про молодіжну роботу й неформальну освіту для забезпечення участі молоді.

Дане навчання передбачає подальшу самостійну роботу учасників та учасниць у вивченні питання дослідження потреб різних категорій молодих людей, ознайомлення з нормативно-правовою базою у сфері молодіжної політики та інше.

За інформацією відділу культури, освіти,

сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрац