back

Робота з батьками

26 березня 2013

22 березня на базі Перебудівської ЗОШ проведені загальношкільні батьківські збори, на які були запрошені фахівець із соціальної роботи Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Карпенко Т.І. та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Жадько О. В.

Керівник закладу ознайомив присутніх зі станом навчально – виховного процесу в школі. Зосередив увагу на тому, що хвилює педагогічний колектив : підготовка учнів до уроків, формування в них навичок здорового способу життя. Начальник служби у справах дітей звернув увагу присутніх на те, що кожен з батьків несе однакову відповідальність за виховання, навчання і розвиток дитини. За неналежне виконання батьківських обов’язків вони можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності.

З цікавістю було прослухано бесіду на тему: «Подбай про себе та своє оточення: Перевір свої легені», яку провела фахівець із соціальної роботи Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Вона проінформувала батьків про епідемію туберкульозу та перші ознаки хвороби. Наголосила батькам, що варто серйозніше ставитися до виконання батьківських обов'язків. Батьки повинні усвідомлювати, що вони виконують важливу соціальну роль, адже кожна повноцінна родина є фундаментом здорового суспільства.

Лише спільними зусиллями школи, батьків, громадськості можна досягти результату у вихованні здорового та висококультурного підростаючого молодого покоління.

За інформацією Ніжинського районного ЦСССДМ