back

Григорій Ковтун провів розширену нараду

09 січня 2024

Сьогодні, 09 січня, начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів розширену нараду з керівниками структурних підрозділів РДА.

На початку наради керівниця апарату райдержадміністрації Тетяна Липко ознайомила присутніх з планом роботи Ніжинської районної державної адміністрації на 2024 рік. Виступаюча наголосила, що всі заплановані заходи повинні бути реалізовані у відповідності до пріоритетних напрямків діяльності адміністрації.

Начальник управління соціального захисту населення Володимир Другаков ознайомив присутніх з роботою, яку здійснює управління щодо підтримки ветеранів війни та членів родин загиблих військовослужбовців. Також Володимир Леонідович наголосив на тому, що лише одна громада району (Носівська) скористалася програмою для соціально-професійної адаптації ветеранів і, відповідно, охочі змогли безкоштовно пройти навчання в автошколі.

Також на нараді йшла мова про облаштування захисних споруд в освітніх закладах у 2024 році, реалізацію в районі регіональної програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» та мережу центрів надання адміністративних послуг у районі.